lördag 30 september 2017

Får nassarna mer än 10 000 röster 2018 lovar jag bli medlem i RFSL igen.


Jag lär inte behöva betala medlemsavgiften till RFSL som jag var medlem i så många år och som var viktig då för min identitet som bög. Folk i Nordiska motståndsrörelsen hotar inte demokratin men däremot individer från minoritetsgrupper. Det är illa nog.

Vi i svenska HBTQ-rörelsen bråkar ibland. Men det har varit för offentliga konflikter i vår rörelse senaste 10 åren, de har oftast dolts i slutna rum. Det gagnar inte HBTQ-kampen att låtsas vi är alltid är ense när vi inte är det. Jag är en av få som faktiskt markerat där. Det är jag stolt över. Inte för att konflikter har något egenvärde utan när HBTQ-aktivister från höger till vänster verkar vara såååå ense spelar det bara sd rakt i händerna.

Men i avgörande stunder har vi i svenska HBTQ-rörelsen faktiskt hållit ihop. Så var det bl.a. i debatten om införande av könsneutral äktenskapslag 2009. Visst finns det vänsterfolk i vår rörelse som ogillar äktenskap generellt men de hade vett nog att fatta att det inte skulle blandas i just den debatten.

Expressens ledarsida började granska "högern".

Ni som följer min blogg vet att Expressens liberala ledarsida är min "förebild" (även om jag inte håller med redaktionen om allt). Expressens ledarsida var på 1980-talet välkänd för sin skickliga kritik emot socialdemokratiska regeringar. Ministrarna var ibland rädda för att bli kommenterade i någon notis där. När främlingsfientliga Ny demokrati kom in i riksdagen 1991 och högervindarna blåste som tydligast, Carl Bildt (m) blivit statsminister med sedvanlig självgodhet hade Expressens ledarsida budskapet "Nu ska vi granska högern".

Budskapet var ungefärligen. "Vi är i opposition emot makten". Och det är även Helds HBT-nyheter. Sverigedemokraterna kan bli största parti 2018 även om mitt tips är att de hamnar på andraplatsen efter sossarna. Nassar som varit obskyra sekter tidigare inger nu hot emot många individer i minoritetsgrupper.

Självförsvarsspray även bra emot högerextremister.

Jag ska givetvis fortsätta granska vänsterextremister, kulturrelativister och islamister. Hedersrelaterat våld och motstånd emot västerländsk frihet. Betvivla inte det.

Senaste 10 åren har jag haft (en laglig) självförsvarsspray med mig närhelst jag varit utomhus i Malmö. Emot islamister som råkat följa någon bloggpost. För mig har det varit en viktig trygghet.

För första gången känner jag att den där sprayen kanske är bra även emot högerextremister i Malmö.


Uppdatering 1.

Nationalsocialismen bör placeras i en skräptunna.


Vill citera välkände liberale anti-nazisten Torgny Segerstedt som strax efter Adolfs Hitlers tillträde som rikskansler i Tyskland 1933 i en kolumn kommenterade bl.a. följande.
.... Att tvinga all världens politik och press att sysselsätta sig med den figuren, det är oförlåtligt. Herr Hitler är en förolämpning.
Centerpartiets ordförande Annie Lööf meddelade på partiets stämma att det inte finns något anständigt ben i nazisternas kroppar. Jag kan inte annat än hålla med.

Jag är som bekant närmast yttrandefrihetsfundamentalist. Men betvivla inte mitt förakt emot Nordiska motståndsrörelsen.


Uppdatering 2.

Tips till politiker i m och s om ni vill öka stödet till sd.

1. Arrangera en gemensam manifestation med Löfven (s) och Kristersson (m) där de gemensamt fördömer Åkesson (sd). Extra bra effekt blir det om Sjöstedt (v) är med och kramar om Kristersson. Så förstärker ni sd-sympatisörers attityd om "PK-etablissemanget"

2. Berätta att ni har respekt för varann som "statsbärande partier" och det viktigaste är att folk inte röstar på sd. "Triangulera" i er nervösa iver att få den där fiktive medelklass-stockholmaren att rösta på ditt parti. Till sist kan folk inte förklara områden där s och m tycker olika. Att det viktiga inte är vad folk röstar för utan rösta emot sd:s främlingsfientlighet.

3. Skicka aktivister att försöka störa sd-möten. Vuvuzuelorna har visserligen inte fungerat bra hittills. Gör analysen att ni inte tutat tillräckligt högt.

Så förstärker ni den typiske sd-sympatisörens verklighetsbild (visst är den ofta fel men sådan är den) att det finns en "sju-klöver" som egentligen låtsas vara motståndare, att högern och vänstern bara är mot varann som i en teater, inte i verkligheten. Att ni främst vill hålla sd ute och tysta folk om de problem som finns kopplade till migration och integration.

Så kan ni göra. Eller annorlunda.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar