torsdag 1 februari 2018

L-riksdagsledamoten Allan Widman sexualiserade unga kvinnor.


Jag har i ett mail gett Liberalerna i Malmö erbjudande om råd inom integrationspolitiken. Detsamma är jag beredd att göra till övriga borgerliga partier samt nya högerpartiet Medborgerlig samling. Har själv varit en av de mest centrala integrationspolitikerna i Malmö och strateg för att få ut budskap, jag kan faktiskt det där. Syftet är att borgerliga partier enligt mig bör stärkas i relation till främlingsfientliga, HBTQ-negativa och EU-fientliga Sverigedemokraterna i höst. Att jag fokuserar på mitten-högerpartier är därför att jag strategiskt vet vilka argument som bäst fungerar där. 

Sedan är jag som bloggare parti- och blockpolitiskt neutral. Jag kommer som bloggare aldrig avråda någon från att rösta på sd eller v för den delen. Har tilltro till att folk klarar att avgöra det själv. Skämtsamt kommenterade jag också i mailet att deras lokale ordförande Roko Kursar "bara är halvsnygg". Avdelningens ombudsman Carl-Vincent Reimer har nog inte fått medieträning som ny i sitt jobb.
... Denna typ av sexuella antydningar är helt oacceptabla när du har kontakt med våra partiföreträdare.Jag förväntar mig ett anständigt beteende av alla som tar kontakt med oss....
Stämningen verkar inte så bra inom avdelningen eller hur? Gossarna Carl-Vincent och Roko verkar vara ganska osäkra när det gäller egna sexuella läggningen eller hur?

Kommentarer om rumpor.

Jag och riksdagsledamoten Allan Widman hade en del privata samtal förr när vi båda var ledande politiker i avdelningen. Allan kommenterade att en ung kvinnlig politiker i l hade snygg rumpa varvid jag kontrade med att en ung manlig politiker i l hade snygg rumpa. Av respekt för de två ska jag inte kommentera deras namn.

Allan kommenterade direkt till en ung kvinna att hon var vacker vilket hon inte blev förolämpad av. Den typen av sexuella antydningar är dock helt oacceptabla Allan. Jag förväntar mig ett anständigt beteende av dig. För övrigt är det Rokos och Carl-Vincents ensak vad de gör tillsammans när de är ensamma i partilokalen. "A good man is hard to find but a hard man is good to find". Nu ska jag stanna där, provokation ska vara lagom. ;-)

En hängiven politiker.

Jag och Allan var verkligen "tighta" politiskt i flera år, sedan blev vi ovänner, ibland blir det så. Nu har vi lämnat det. Jag har framfört till honom att om det blir en borgerlig regering i höst bör han bli försvarsminister. Han är en av de mest hängivna politikerna jag mött.

Att han råkade göra det allvarliga misstaget att berömma en ung kvinna i l för att hon var vacker må vara honom förlåtet. Han är hetero och de är faktiskt människor också. ;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar