tisdag 27 februari 2018

Sd har börjat gilla att blonda män har sex med araber.


Inför valet 2010 chattade jag med en ung man med arabiskt ursprung. Han förklarade att han fantiserade om att ha sex med någon som var skinhead eller sverigedemokrat. Skinnskallar  är ofta inte kända för att vara gay-vänliga (det finns dock en del som är homo eller i övrigt är toleranta) men förmodligen gillade han någon typ av maskulinitet. Mer förvånande var hans fantasi om någon manlig sd-politiker. Man kan koppla dem till diverse saker men sexighet är inte en del av det. Vi chattade en stund och till sist blev det tydligt.

Han fattade intuitivt att en blond sd-politiker inte skulle vilja ha sex med honom ens om han var homo. Därför blev den där politikern mer åtråvärd. Det var ett "tabu". Han hade säkert rätt då.

Sd lär få genombrott i vissa invandrartäta förorter.

Inför valet 2018 kommer främlingsfientliga och HBT-negativa sd för första gången att satsa på att nå framgångar i invandrartäta förorter. Hade någon i partiet föreslagit det 2010 hade hen avfärdats som lätt galen. Mitt tips är att partiet i höst får måttliga framgångar generellt  men att stödet för partiet tydligt ökar bland utomeuropeiska invandrare. Förmodligen får de ett genombrott i vissa invandrartäta områden.

Men då försvinner ju också sd-politikern som exotisk "fetisch" bland en del bögar med arabiskt ursprung. När Jimmie Åkesson förklarar att han givetvis inte har något emot att någon av hans manliga partikolleger har sex med en arab (vilket en del i partiet ännu har invändningar emot, betvivla inte det) finns det inget spännande kvar för någon med invandrarursprung.

Uppdatering 1.  

Hillary Clinton ångrade att hon kallade Trump-anhängare för ömkansvärda.

Presidentkandidaten Hillary Clinton gjorde sitt allvarligaste misstag i valrörelsen 2016 när hon kallade hälften av Trumps anhängare för "ömkliga individer". Hon har senare erkänt att hon verkligen ångrar den kommentaren.

Proteströstare ska förolämpas, då slutar de att göra det. Fel, fel, fel. Då bara de förstärks i sin motvilja emot "etablissemanget". USA:s president Donald Trump är givetvis en skandal (jag är varm NATO-anhängare trots det) men Demokraterna missade i förra presidentvalet att fånga många utanför storstäderna. Att kalla dem "deplorable" är den absolut sämsta strategin.

Vi som står upp för den liberala västerländska demokratin måste fatta att vi kanske ibland måste vara ödmjuka och lyssna på folk som proteströstar. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar