onsdag 30 mars 2016

Nytt frimärke provocerar svenska fascister.


Bolaget Postnord har idag i avslöjat att från 4 maj ska frimärken med prideflaggan (även kallad regnbågsflaggan) ges ut i Sverige.
.... Frimärken är en spegling av dagens Sverige där mångfald är en självklarhet. Därför ger PostNord den 4 maj ut ett frimärke med Prideflaggan. Frimärket är formgivet av konstnären Lisa Rydell....  – Genom att ge ut ett frimärke med Prideflaggan vill vi framhålla allas lika värde och styrkan i människors unika egenskaper och olikheter. Prideflaggan har så vitt vi vet aldrig återgivits på ett frimärke tidigare, och det känns därför extra roligt att det nu går att skicka fysiska kärlekshälsningar med Prideflaggan på till hela världen, säger Per Ljungberg, Kommunikationschef PostNord Sverige....
Bra och kul initiativ

En svensk nazistisk site (den är så extrem att jag inte vill länka till den) hojtar idag om att det här är fullständigt förfärligt. Det är så kul att fascister och islamister (de som vill ha samhällen som Iran) låtsas vara fiender men egentligen ofta har samma värderingar. Att Postnord retar homo-hatande extremister av olika sorter är verkligen inte det viktigaste med att göra ett sådant här frimärke. Däremot en bonus. ;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar