onsdag 28 september 2016

Sd ska tydligen kandidera till nästa val i Ryssland.Idag avslöjas att en sd-anställd verkar gilla ryske halv-despoten Vladimir Putin ovanligt mycket. Alltså typ så mycket att det möjligen finns porträtt av den ryske ledaren i hans hem. Han är den andra personen i sd-kansliet som avslöjats föredra Moskva före det "dekadenta" New York där HBTQ-personer dansar runt. Precis som att de tror de är något. Mannen har också bidragit till en film-produktion om nazistiska Svenskarnas parti som lades ner eftersom valresultatet 2014 visade att det bara finns ca 3000 riktiga svenskar i Sverige. Katastrof för partiet.

Efter de här avslöjanden fattar man varför Sverigedemokraterna vägrar stödja Alliansen att tillsätta en utredning om att Sverige ska bli med i NATO. Trots att sd-sympatisörer idag är procentuellt lika NATO-vänliga som Liberalernas sympatisörer.  Det här har orsakat turbulens. Vänsterpartiets ordförande Jonas Sjöstedt är besviken. Som tidigare New York-bo riskerar han nu plötsligt bli betraktad som att vara supporter till Demokraterna i det främsta kapitalistiska landet. Alltså i jämförelse med sd.

Ekeroth har startat siten Av-västligfierat.

Men Putin har lovat komma till sd:s hjälp. Partiet Ryssdemokraterna är registrerat officiellt. Det har ingen koppling som helst till sd, förutom att Kent Ekeroth bara råkar driva den nya siten Av-västligfierat i Sankt Petersburg.

Putin har lovat att Ryss-demokraterna med Jimmie Putilov som ordförande ska få minst 5 % i nästa parlamentsval. Han har gett direktiv till landets val-kommission om det.

Varning till allergiker. Den här fb-posten innehåller spår av satir.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar