fredag 2 augusti 2019

Det blir ingen HBT-rapport i år.I morse kom insikten. Jag har helt enkelt inte motivation längre.

Är mer intresserad att smeka en mans bröst. Att lyssna på disco-låtar. Än att kommentera sossarnas senaste utspel i HBTQ-politiken. Jag är stolt över den mediala påverkan jag haft i mer än 20 år.  Att granska politiker från höger till vänster. Den här bloggen kommer finnas kvar. Men det blir inte som förr.

Och kanske det är viktigaste insikten. Det blir aldrig som förr. Det är med både sorg och befrielse jag fattat beslutet. Befrielse kan låta konstigt. Men det här har givetvis varit en process. Tvekan. Att till sist fatta ett beslut är en befrielse.

Uppdatering 1.

Ytterst handlar politik om människosyn, individens rättigheter och skyldigheter. Jag har ibland haft debatter med högerfolk på borgerliga konferenser men där har funnits en ödmjukhet för det mesta. Att man inte är perfekta. På vänstersidan har det däremot ofta varit liksom av en naturlag att de är "goda". Typ "hade Jesus varit här idag hade han delat ut kampanjmaterial för s och han hade gett stöd åt att Löfven ska tjäna 2,2 miljoner om året, för solidaritetens skull, Jesus hade gett stöd åt att ledande fack-pampar tjänar mer än de flesta direktörer".

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar